1. liga

Ve východní divizi přituhuje! Ježci i Kometa musí zabrat! Nové Strašecí vyzve Ještěry o play off

Další víkend a další várku zápasů uvidíme i v 1. Lize. Celkem na nás čeká 6 duelů. Čtyři zápasy se uskuteční ve východní divizi a 2 utkání v západní divizi. Kometa půjde do dvojzápasu! Ježci musí za každou cenu uspět, povede se jim to proti Svítkovu? Nové Strašecí se pokusí o zázrak!

Ježci musí za každou cenu bodovat, jinak pro ně bude play off hodně daleko!


Poličská Kometa budete chtít Hodonínu oplatit těsnou prohru z asfaltového povrchu. Hodonín Poličce však nedá nic zadarmo. V neděli si to Kometa rozdá s rezervou Pardubic, bude tento duel znamenat třetí výhru v sezóně pro tým z Poličky? Malenovice na svém hřišti přivítají Buldoky, kteří se budou snažit postoupit do play off z prvního místa, podaří se jim to? Na Ježky z Heřmanova Městce čeká nesmírně těžký úkol! V cestě do play off jim bude stát Svítkov, jestli Ježci opět prohrají, bude to pro ně velký problém. Ale rozjetý Svítkov bude těžké zastavit!

Když Nové Strašecí porazí Ještěry, může živit naděje na play off!

Na západě Čech můžete sledovat přípravný duel mezi Pedagogem a Prachaticemi, ve kterém se České Budějovice budou připravovat na play off. Mají Horalové šanci, aby potrápili tohoto favorita? I když Středočeši ztrácejí na Ještěry 5 bodů, stále mohou živit naděje na postup. To by ale museli získat 3 body právě proti Ještěrům. Jak tato situace dopadne?