1. liga

Start čtvrtfinálových sérií play off druhé nejvyšší soutěže je tady! Kdo potvrdí roli favorita?

Po dlouhé základní části na sebe narazí týmy z opačných divizí. Můžeme se těšit na 4 zajímavé čtvrtfinálové série, ve kterých se utká východ se západem! Která divize bude silnější a kdo potvrdí roli favorita a kdo naopak překvapí? Kdo po tomto víkendu bude mít blíže k postupu do semifinále?



Potvrdí Vlčí Smečka a poličská Kometa roli vítězů základní části?

Ve čtvrtfinále na sebe narazí týmy, které spolu letos nehrály, nebo dokonce ještě nikdy v historii. Komu tento fakt bude svědčit? Jedinou dvojicí, která se zná z loňských sezón, je Suchdol a pardubický Svítkov. S jakou taktikou a odhodláním na jih Čech pojede soubor pardubického Svítkova? Nebo se po prvních dvou zápasech bude radovat Suchdol?

Vlčí Smečka na svém hřišti přivítá HBC Pardubice B. Zvládnou Vlci play-off stejně dobře jako základní část? Nebo Pardubice překvapí? Kometa se zase bude o postup rvát s ústeckými Ještěry, kteří si v posledním duelu vyšlápli na Vlčí Smečku. Co rozhodne v této sérii? Brněnští Buldoci budou chtít přejít přes nováčka soutěže z Pedagogu. Kam až se České Budějovice dostanou?