1. liga

Druhá nejvyšší soutěž klepe na dveře! Kdo do nové sezóny 1. Ligy vstoupí vítězně?

Letní pauza je za námi a my se můžeme naplno těšit na hokejbal! Již první víkend v září se rozběhne 1. Liga, která v letošním roce doznala nových týmů! Kdo se nově představí a jaký je jízdní řád druhé nejvyšší soutěže? Kdo uzme první body a vstoupí tak do nového ročníku vítězně?

Ve východní skupině nás čeká pouze jedno utkání na úvod. Ježci z Heřmanova Městce jsou připraveni, jak si s nimi poradí stálice 1. Ligy z Brna? Uhájí Buldoci svůj svatostánek?


Bude Vlčí Smečka opět suverénní? A jak tlak ustojí Blatná?

Na druhé straně republiky nás čeká dvakrát více zápasů než na východě. V sobotu si to rozdá HBC Nové Strašecí se Suchdolem. Budou Středočeši lépe připraveni, než tomu bylo v loňském ročníku? Suchdol má pozici favorita. Do Ústí nad Labem pojedou nováčci z Blatné a Plzně. Potvrdí Datlové svou formu proti vicemistrovi 1. Ligy? Jak zareaguje Vlčí Smečka? A co Ještěři? Ukáží svou sílu rezervě z Plzně? Pedagog pojede do Berouna za Kelty, kteří se navrátili zpět do 1. Ligy. Budou na tempo soutěže zvyklí, nebo se budou muset adaptovat právě proti Pedagogu?