1. liga

Do koloběhu druhé nejvyšší soutěže se dostanou další celky! Jak dopadne 2. kolo?

Blíží se 2. kolo druhé nejvyšší soutěže, která nabídne 5 duelů. Do soutěže tak vstoupí již všechny celky. Na jaké zápasy se můžeme těšit? V divizi Východ se odehrají 3 zápasy, přičemž na západě pouze dva. Kdo získá potřebné body do tabulky? A jak se představí nové celky?

Kdo opanuje středočeské derby mezi Tygry a KOVEM? Budou hrát roli extraligové zkušenosti?

Ve východní skupině budou na programu tři utkání. V prvním si to o body rozdá Mladá Boleslav proti pražskému KOVU. Ukáže KOVO své zkušenosti z Extraligy? Vyběhne s loňským mistrem 2. Ligy jeho vlastní hřiště? Ježci po úspěšném vstupu do soutěže na svém hřišti přivítají Malenovice, jak se Čamlíkům povede? Také se můžeme těšit na souboj stálic 1. Ligy. S Kometou bude v Poličce o body bojovat Brno! S jakou formou Buldoci přijedou? A jak začne sezónu Kometa?


Narazí po Ještěrech s Mečouny i Vlčí Smečka?

V Divizi Západ se odehrají pouze dvě utkání. V prvním pojedou Ještěři z Ústí nad Labem do Blatné. Datlové své první body těsně ztratili s Vlčí Smečkou. Vynahradí si první nezdar proti Ještěrům? Ještěři překvapivě padli s plzeňskými Mečouny, kteří na svém hřišti přivítají Vlčí Smečku. Jak mladíci z Plzně obstojí proti vicemistrovi soutěže?