1. liga

1. Liga pokračuje! Najdou Ježci přemožitele? Ústecké derby živě na TVCOM.cz

Následující kolo 1. Ligy přinese celkem 7 duelů, přičemž 3 z nich se odehrají ve Východní divizi a 4 z nich v Západní divizi. Atraktivní duel se odehraje v „Ježkárně“, kde na vedoucí Ježky vyrukuje poličská Kometa. Vedoucí Blatná zkusí vyzrát na HBC Plzeň B, přičemž se můžete těšit na ústecké derby.

Pro koho lépe dopadne moravské derby? Brno či Malenovice?

Příští kolo druhé nejvyšší soutěže na východě Čech přinese atraktivní souboje. K vidění bude souboj o Moravu, ve kterém nastoupí Buldoci proti Čamlíkům. Kdo zůstane vládcem moravského území? Najdou Malenovice konečně sílu, nebo si Buldoci spraví chuť? Ježci z Heřmanova Městce budou hájit neporazitelnost proti poličské Kometě, která na Ježky v loňské sezóně našla recept dvakrát. Jak tomu bude letos? Mladá Boleslav si bude chtít připsat další 3 body proti mladíkům z Pardubic, kteří mají „psychickou deku“.

>>SLEDUJTE ÚSTECKÉ DERBY ŽIVĚ NA TVCOM.cz<<



Na západě je na programu derby Nového Strašecí a Keltů!

Během dalšího kola 1. Ligy se můžou střední Čechy těšit na derby Nového Strašecí a Keltů! Nové Strašecí v minulém kole přehrálo Vlčí smečku, avšak i Beroun se chytl. Kdo má silnější celek? Budou to tři body pro domácí? Toto kolo bude pokračovat třemi zápasy v neděli, kdy bude na programu ústecké derby mezi Vlčí smečkou a Ještěry. Jasným favoritem je Vlčí smečka, obstojí proti trápícím se Ještěrům? TJ Blatná Datels pojede hájit první místo na západ Čech, kde se budou Mečouni snažit o skalp vedoucího tabulky! I v jižních Čechách bude horko. Do Českých Budějovic pojede Suchdol. Kdo má lepší aktuální formu?