1. liga

Druhá nejvyšší soutěž pokračuje 8 víkendovými duely! Odlepí se Ještěři ode dna tabulky?

Následující víkend přinese z pohledu 1. Ligy napjatá utkání. Na východě Čech se odehrají tři duely, přičemž na západě bude program o něco nabitější. Jak předposlední říjnové kolo zamíchá tabulkou a jaké výsledky přinese? O podrobnějším programu se dočtete níže.


Malenovice stále čekají na body! Poštěstí se Čamlíkům v tomto kole?

V Divizi Východ jsou na programu tři zápasy, přičemž se všechny tři začnou hrát od 14:00. Poslední Čamlíci budou čekat na příjezd poliřské Komety, která vyzrála na rozjeté Ježky. Bude Kometa ve Zlíně bodovat, nebo se Čamlíci zvednou? Posílené KOVO bude cestovat do Pardubic, kde bude chtít získat tři body proti trápícím se Pardubicím. Vyjde to Pražanům? Buldoci zamíří do Heřmanova Městce. Vrátí se Východočeši na vítěznou vlnu? Brno by body také potřebovalo.


Pozná Blatná hořkost porážky napodruhé? Doma ji čeká Vlčí smečka

První zápas v Divizi Západ započne již v sobotu, kdy bude Pedagog čelit nájezdu Nového Strašecí. Přinese tento víkend Středočechům nějaké body? Nové Strašecí totiž v neděli vyzve Suchdol nad Lužnicí. Jak ten to ustojí? České Budějovice si zahrají v neděli proti dalšímu středočeskému celku. Kelti se konečně sešli s formou, bude z toho proti Pedagog alespoň bod? Poslední Ještěři zkusí své štěstí proti Plzni, ta je ale v prvním duelu porazila. Bude domácí hala pro Mečouny výhodou? Nejzajímavější duel se odehraje v Blatné, kde budou chtít Datlové dokázat, že na první místo patří. Vrátí Vlčí smečku první sezónní porážku? Nebo budou úřadovat Vlci?