1. liga

Druhá nejvyšší soutěž mužů pokračuje 7 duely! Ještěři se představí v přímém přenosu na TVCOM.cz

Ve druhé nejvyšší soutěži se hraje o každičký bod, protože ten může znamenat postup do play off. Do něj se z každé divize dostane 6 celků, a tak každý z nich musí ladit svou formu. V tomto kole se Divize Východ převrací do své druhé třetiny! V Západní divizi zase bude horko!

Tygři v prvním zápase proti KOVU uspěli! Budou mít šanci i teď?

Na východě Čech se další kolo 1. Ligy odehraje již v sobotu, kdy Čamlíci přivítají Ježky. Zlínští hráči v posledním kole udolali Kometu, čímž pokřtili svůj plastový povrch. Jak se jim však povede proti Ježkům? V neděli dojde na bitvu stálic. Brno očekává příjezd Poličky, která bude chtít odčinit nezdar z Malenovic. Buldoci se zase budou chtít nastartovat. Středočeské derby se odehraje na pražské Palmovce, kam přijede Mladá Boleslav. Poradí si silné KOVO s Tygry, kteří ho již jednou porazili?

>>SLEDUJTE 1. LIGU ŽIVĚ NA TVCOM.cz<<


Kelti jsou na vítězné vlně! Potvrdí formu proti Suchdolu?

V Západní divizi mají týmy odehráno o něco více zápasů. Proto se někteří soupeři již utkali. V Ústí nad Labem budou hrát jak Ještěři, tak Vlčí smečka. Vlčí smečka vyzve plzeňskou rezervu, která se bude snažit hájit své šesté místo před Kelty. Ještěři se budou chtít odtrhnout z posledního místa. Mají však šanci získat body proti silným Datlům? Nové Strašecí na svém stadionu vyzve České Budějovice. A Suchdol pojede do Berouna, kde ho nečeká nic jednoduchého.