1. liga

Zajímavý víkend čeká i 1. Ligu! KOVO a B tým Pardubic jdou do boje hned dvakrát

Velmi nabitý víkend bude v druhé nejvyšší soutěži, během kterého se odehraje celkem 8 duelů. Čtyři z nich se odehrají ve Východní divizi a čtyři z Divizi Západ. Velkým lákadlem může být zápas Ježků a KOVO či repríza loňského semifinále mezi Vlčí smečkou a Pedagogem!

Budou Malenovice na svém hřišti bodovat i potřetí?

Druhou nejvyšší soutěž na východě Čech odstartuje páteční duel mezi KOVEM a Pardubicemi B. Pardubičtí mladíci s Pražany na své půdě drželi krok, ale jak se jim bude dařit nyní? V neděli pardubické hokejbalisty čeká výjezd do Zlína, kde body ztratila Kometa i Ježci. Najdou Pardubice jako první správný recept na Čamlíky? KOVO bude cestovat k zápasu do Heřmanova Městce. Ježci KOVO vysoce porazili, ukážou sílu teď? Souboj dvou tvrdě hrajících celků vypukne v Mladé Boleslavi, kam pojedou Buldoci!


Ještěři zkusí své štěstí proti Suchdolu!

Na západě Čech zkusí Kelti vykrást půdu Blatné, odkud se body nevozí! Nové Strašecí vyzve na souboj rezervu Plzně, která má o bod více než Středočeši. Jak se Novému Strašecí povede zápas v plzeňské hale? Repríza loňského semifinále vypukne od 15:00 na hřišti Pedagogu, kam pojede Vlčí smečka. Půjdou Ústečané po tomto duelu před Jihočechy? Ještěři zase zkusí vyhrát na půdě Suchdola, ten v poslední době hraje výborně!