1. liga

Tygry čeká moravský výjezd! Duel Vlčí smečky se Suchdolem živě na TVCOM.cz

S následujícím víkendem se opět naplno odehraje další kolo 1. Ligy, ve kterém bude co sledovat. Ve Východní divizi se odehrají 4 zápasy, přičemž dvojzápas čeká Mladou Boleslav. Ta zkusí získat body na Moravě. Ve druhé divizi jsou na programu také 4 zápasy! Dokáže konečně někdo pozastavit Blatnou?

Kolik bodů si Tygři odvezou z Brna a Zlína?

Další listopadové kolo 1. Ligy na východě Čech se začne hrát již v sobotu od 14:00. Do Brna pocestuje Mladá Boleslav, která se bude snažit o body okrást trápící se Buldoky. Podaří se to Středočechům? Tygři další den budou čelit domácím Čamlíkům, kteří se dvěma výhrami odrazili ode dna. Budou Tygři prvním týmem, který si odveze body ze Zlína? Zajímavý duel vypukne na pražské Palmovce, kam má namířeno poličská Kometa. Který z týmů získá důležité body? V neděli k druhému zápasu nastoupí také Buldoci, kteří vyzvou rezervu Pardubic.

>>SLEDUJTE 1. LIGU ŽIVĚ NA TVCOM.cz<<


Uhájí Suchdol druhou příčku před Vlčí smečkou?

V Západní divizi se bude hrát o hodně. SK Suchdol nad Lužnicí v Ústí nad Labem vyzve Vlčí smečku. Tento duel rozhodne o tom, kdo bude v budoucnu na druhé pozici v tabulce. Datlové pojedou s velkým náskokem do Nového Strašecí, přičemž Středočeši mohou pouze překvapit. Kelti si brousí své hokejky na rezervu Mečounů. Výhra by mohla Kelty posunout v tabulce výše. Nebo Plzeňané na Beroun vyzrají? Kolo od 16:00 uzavřou Ještěři proti Pedagogu. Najdou Ústečané konečně odrazový můstek?