Extraliga dorostu

Kladno vstřelilo v Extralize dorostu devatenáct branek! Hradec naopak zvítězil až v nájezdech

Východní divize přinesla v Extralize dorostu hned tři vyrovnané zápasy, jeden z nich dokonce skončil až po samostatných stříleních. Výhru nakonec bral Hradec a Pardubice, které v utkání ztrácely. Západní divize oproti tomu přinesla jasné výsledky. Hradec vstřelil 19 branek, Hostivař o pět méně.

Divize Východ

Hradec a Pardubice předvedly obrat

Jasnou výhru přinesl zápas mezi Eagles a Porubou. Za hosty se prosadila až v samotném závěru zápasu Lucie Kubínová, která pouze upravila výsledek na konečných 7:1. Naopak velmi těsný průběh měl duel Hodonína a Hradce. V šesté minutě se dostal Hodonín už do dvoubrankového vedení, které ale neudržel, Hradec zabral v závěru a vyrovnal jednatřicet sekund před koncem díky využité přesilové hře. Nakonec brali hosté vítězství po samostatných stříleních a dokonali obrat.

Stejným výsledkem 2:3 ve prospěch hostů skončily dva zápasy. Heřmanův Městec se dostal do dvoubrankového vedení, které Karviná stáhla, ale poslední slovo měli opět Ježci. Výborně začaly zápas Svitavy, které šly ve čtvrté minutě do dvoubrankového vedení a vypadalo to, že utkání bude jasně v jejich režii. Pardubice se však rychle oklepaly a pro tři body si došly ony. Bez zaváhání prošel utkáním Kyjov, který si poradil s Malenovicemi 9:3. Hattrickem se blýskla Karolína Procházková.

Divize Západ

Týmy Hostivaře a Kladna své soupeře nešetřily

Už v pátek se uskutečnilo pražské derby, ve kterém Hostivař hostila KOVO. Domácí vyslali na svého soupeře hned devětapadesát střel, ze kterých vytěžili čtrnáct gólů a KOVO k ničemu moc nepustili. O hattrick se postaral Tomáš Maall. Ještě o pět gólů více vsítilo svému soupeři Kladno, které se rozstřílelo proti Suchdolu. Z devatenácti branek byl hned u devíti Filip Jedelský! Druhý zápas víkendu odehrál Suchdol v sobotu proti Kert Parku. Ani v tomto případě vítězství nevytěžil. I když vstoupil do zápasu lépe a ujal se tříbrankového vedení, tak hosté zabrali a nakonec slavili výhru 5:3.