Extraliga dorostu

Hodonín v Extralize dorostu neinkasoval, stejně jako KOVO při hře pět na pět

Hodonín odehrál dobrý zápas s Kyjovem, ve kterém ani jednou neinkasoval. Střelecky se nejlépe dařilo Ježkům, kteří se zastavili až na čtrnácti brankách. Hráči Eagles Brno vytěžili z víkendu šest bodů. V západní divizi se odehrál pouze jeden zápas, který vyhrálo KOVO.


Divize Východ

Ježci dali čtrnáct branek

Souboj Brna a Kyjova dopadl lépe pro domácí celek. Hosté stále na svého soupeře ztráceli a vyrovnat se jim nepodařilo, na body tak nedosáhli. Zápas na jedničku se podařil Heřmanovu Městci, který se proti Porubě rozstřílel. Hosté šli sice jako první už po šestačtyřiceti vteřinách do vedení, ale pak už se slova ujali domácí, kteří jasně drželi otěže zápasu ve svých rukou.

Vyrovnaný zápas byl k vidění mezi Eagles a Pardubicemi. Domácí se ujali dvoubrankového vedení, které se snažily Pardubice dohnat. Pokaždé, když se prosadily, se do černého trefili také domácí, kteří si tak uhájili těsné vítězství. Bez inkasované branky odehrál svůj zápas Hodonín, který hostil Kyjov. Hosté vyslali na domácího brankáře pouze dvanáct střel a ani jedna z nich svůj cíl nenašla. Z hattricku se radoval Dominik Švec.

Hned třináct branek bylo k vidění v zápase Hradce a Karviné. V první třetině byl zápas brankově vyrovnaný, dvakrát vedli domácí a dvakrát hosté srovnali. Pak ale Karviná udeřila. Dalšími třemi góly se dostala do vedení, které už nepustila.


Divize Západ

Jedna branka Suchdolu nestačila

Jediný zápas západní divize mezi sebou odehrály týmy Suchdolu a KOVA A. Hosté šli jako první do vedení, za Suchdol využila přesilovou hru Michaela Krásová a bylo vyrovnáno. Vyrovnaný stav ale netrval příliš dlouho. Po necelé minutě se prosadil hráč Prahy Alexandr Tichý. Jednobrankový náskok udrželi hosté až do konce utkání, kdy přidalo KOVO ještě jeden zásah a nedovolilo svému soupeři závěrečný tlak.